• Alle
  • 1
    Muziek
  • 1
    Natuur
  • 93
    Evenement

GASHOUDER THEATER - Anne & Lisa - Lonely Pony

zaterdag 12 februari 2022 20:15 - 22:15 uur


Het nieuwe absurdistische cabaretduo Anne & Lisa overrompelt het publiek in de Gashouder Dedemsvaart met een lawine van originele, absurde, confronterende en komische sketches  

De debuutvoorstelling van Anne & Lisa sloeg in als een bom. Won de Rabo Publieksprijs 2019 en kreeg overal lovende recensies en superlatieven: ‘Goed doordacht’ (Parool), ‘Confronterend, absurd, vernieuwend en vooral zeer gedurfd’ ???? (Theaterparadijs), ‘Hun absurdisme blijkt in een paar scènes griezelig goed te passen bij maatschappelijke ontwikkelingen’ (Theaterkrant).

Anne & Lisa vormen een verfrissende toevoeging aan het Nederlandse cabaretlandschap: absurdistisch, interactief, mét moraal, typetjes en slapstick-sfeer.

Ditmaal wurmen de antiheldinnen zich in een Trojaans hobbelpaard, dat strijdlustig en ontwapenend in hoog tempo doordendert en reflecteert op onze wonderlijke tijd.

LONELY PONY redt iedereen die het aandurft (!) een avond lang van het alledaagse. En zorgt gegarandeerd voor zere wangen van het lachen!

Informatie en kaartverkoop www.gashouder-dedemsvaart.nl.