Wat is er te doen bij u in de buurt?

  • Alle
  • 2
    Muziek
  • 1
    Sport

GASHOUDER THEATER - Beperkt Houdbaar - Canvas

zaterdag 20 november 20:15 2021 - 22:15 uur


Beperkt Houdbaar zorgt in de Gashouder Dedemsvaart voor een superleuke avond met messcherp, ad rem en vooral ongelofelijk grappig improvisatietheater.

Ze waren in 2018 èn 2019 Nederlands Kampioen Improvisatietheater! Hun publiek is steevast laaiend enthousiast: ‘Ik heb nog nooit zó gelachen’, ‘Fenomenaal’ en ‘Waan-zin-nig knap’. Improvisatie duo Beperkt Houdbaar bouwde in korte tijd een ware cultstatus op en gaat nog een stapje verder dan De Lama’s die improvisatietheater populair gemaakt hebben bij het grote publiek..  

Twee acteurs, één muzikant, geen script. Elke avond beginnen Andries Tunru (finalist 'De Slimste Mens' en winnaar van o.a de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten) en Stefan Hendrikx (o.a. bekend van de TV programma’s 'Alpacas' en 'Hufterproef') met een blanco CANVAS. Het publiek bepaalt hoe het canvas er uit gaat zien.

Stap in het fantastische universum van Beperkt Houdbaar. Met de spannendste personages en de scherpste grappen. Muzikaal omlijst door multi-instrumentalist Joep Hullegie. Niets ligt vast. Alles kan. De meest verrassende voorstelling van het jaar!

Informatie en kaartverkoop www.gashouder-dedemsvaart.nl.