Wat is er te doen bij u in de buurt?

  • Alle
  • 2
    Muziek
  • 1
    Sport

GASHOUDER THEATER - Daniëlle Schel - OK

zaterdag 13 november 20:15 2021 - 22:15 uur


Daniëlle Schel komt voor het eerst naar de Gashouder Dedemsvaart. Haar bekroonde cabaretvoorstelling OK, een dynamische, hilarische montage van typetjes, conferences en liedjes, is zeker een kennismaking waard.

Daniëlle's ijzersterke debuutprogramma PATROON werd overal bejubeld, door zowel pers als publiek. De talentvolle cabartière won glansrijk de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival 2017 en heeft zich daarna aangesloten bij het impresariaat van Claudia de Breij, die groot fan is. Ook de voorstelling OK is een absolute topper, Daniëlle kreeg er unaniem het Stijgend Applaus Stipendium 2020 voor. Dat belooft wat!

Daniëlle heeft een scherp oog voor modeverschijnselen. Voorbeeldje? We zijn altijd en overal bereikbaar en toch de eenzaamste samenleving in de geschiedenis van de mensheid. Daniëlle duikt er vol in. Met rake conferences en fantastische liedjes.

Het belooft een briljante avond te worden met heel veel uiteenlopende karakters en onderwerpen. Onvoorspelbaar tot de laatste seconde…

Informatie en kaartverkoop www.gashouder-dedemsvaart.nl.